Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Khadaffi


Khadaffi
Det låter som nåt fiskebåtarna har
Som Asdic och ekolod
”köpte en ny Khadaffi igår” typ

Eller kanske som Kalashnikov
800 kulor i minuten
”har du licens på din Khadaffi”

Eller också en bil för hård terräng
En ”Khadaffi” tar sej fram överallt
En V8 brum brum….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-23 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO