Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sugen?


Hej jag är sugen
Sugen?
Ja precis
Sugen på vad?
Dej, sugen på dej
Så vad menar du?
Sugen på dej menar jag, sugen på kramar, att hålla om, känna

Jaha, inget mer?
Jo känna dej, höra din röst, veta vad du tycker om allt
Jaha,,,,,,,
Har lust att känna dej på pulsen, veta vad du tycker vem du är

Hm är du säker
Ja så säker man kan bli, snusa av din doft, höra dina kommentarer
Och det är det enda du vill?
Ne, vill mer, kyssa din kropp het, pulsera, veta allt, om dej
Oj
Mmmmm jag vill möta dej imorgon bitti äta frukost med dej…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-23 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO