Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs för ett tag sen, så slipper "nån" fundera


Mitt hjärta är krossat


Mitt hjärta är krossat
Som ett porslinsfat
Mitt hjärta är krossat
Som nån slags av art
Mitt hjärta är krossat
Allt är motsats till underbart
Mitt hjärta är krossat
Det pumpar luft
Mitt hjärta är krossat
Allt är tråkigt och livet tufft




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 197 gånger
Publicerad 2011-10-17 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO