Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade säger


Min älskade säger att hon väntar
Och hon har väl sina randiga skäl
Att säga så

Och hon säger att hon älskar
Men när hennes väntan verkar vara
Inom lås och bom och galler

Så är det liksom så
Att argumenten faller platt
På cementgolvets hårda yta

Lika hård som hennes hjärta och sinne
När hon ryta
”jag älskar dej” men…

Min själ har sina skäl
Att ropa
Vem fan är du och vart är du och varför????




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO