Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filproblem



I bussarnas och dataåldern
År är inte alla filproblem rullande på asfalt
Och trafik
Man har datafils problem med…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger
Publicerad 2011-08-23 00:57



Bookmark and Share


    igen
Man kanske skulle ansluta sig till filharmonikerna för att få ro ;)
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO