Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnällisar



De gnälls från vissa grupper
Över att det inte satsas nåt på dom
Nu har man nyss byggt upp ett nytt kulturhus
I Rinkeby istället för det förra
Som man eldade upp
Då bränner man ner nästa
Lokalen för de som tränar

Så vad fasen ska det satsas på
I Tensta Rinkeby
För att de själva inte ska elda upp
Eller förstöra…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 210 gånger
Publicerad 2011-08-23 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO