Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom lykta dörrar

Naglad fast

i ett helvete

av falska löften

 

Skrämd till lydnad

med öppen hand,

ibland knuten av spyfärdig skuld

 

Hånfulla ord brände skräck

och tvivlande tårar

i fruset hjärta

 

Strypta drömmar

växte under ytan

matade med krampande

hat och honungssöt hämnd

 

En dörr som öppnas

 

Blick i panik

En av kökets Globaler

 

Ett skrik

 

Sen tystnad

 

Mamma?

Pappa?

 

Inget svar,

 

bara sorg

 




Fri vers av Johnjohn
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-23 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn