Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet


Men hej, sa jag med
överraskat hjärta.

Nå…hej..., sa han.

Sen blev det inte mer.

Dessa kärva finnar!




Fri vers av Marja Granqvist VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-23 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marja Granqvist
Marja Granqvist VIP