Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom till slut! (Mitt hjärtas längtan 3)

Två stolar
mot det glittrande vattnet,
hjärtat fylls av visshet ...
En med trasig sits,
den andra mjuk och solvarm
att sitta på.

Sol och mild sommarvind
kysser mina ögonlock,
smeker min panna.
Lätta fjädermoln
lyfter min själ
till tyngdlösa höjder.

Midsommarafton.
Total sinnesro
och din närvaro.
En hälsning
från andra sidan.

Mitt hjärtas längtan,
du kom till slut!




Fri vers av Marja Granqvist VIP
Läst 778 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-02 00:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vemod och symbolik; text och bild ...
2014-01-02

  Michaela Dutius
Berörande vacker - vemod och stilla glädje blandas till en mjuk ordmusik
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Marja Granqvist
Marja Granqvist VIP