Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du inte bestämma dig? (Min hjärtas längtan 2)

Vem ställer en stol
på en parkeringsplats
mot vägen?

Ska jag sätta mig på stolen,
hålla utkik
genom trädens lövverk?

Kommer du då?
Från norr...
från Mo i Rana
eller Haparanda?
Från öster...
från Holmsund
eller Vasa?

Tvekar du?
Åker runt, runt,
i den nya rondellen?

Mitt hjärtas längtan,
kan du inte bestämma dig?




Fri vers av Marja Granqvist VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-02 00:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
hjärtats längtan väl förmedlad genom den texten - symboliskt med den tomma stolen ...
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Marja Granqvist
Marja Granqvist VIP