Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vådelig färd


i örat

om man sedan tar vänsterbenet
vrider till lite grann
kan man klia sig
i örat med stortån

varför kan man undtra
men inte för mycket
varför förstöra
en chans till kivik

man vill ju vara djurvän
så paddan under frysen
har fått
ett eget bad

nappflasksymfonin
sträcker mot Åmål
där bor den kvinna
jag aldrig älskat

men hasse leker vidare
bland blommor och nässlor
och avslaget kaffe
sämre än öl

solen har fått rullator
med egen livboj
medans vattnet
sakta stelnar till is




Fri vers av tom boreland
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-23 22:40

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
här var du rolig och fiinurlig, en helt ny stil tror jag!?!
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland