Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din poetande jävel med dina jävla formuleringar

.

Sluta!
Bara sluta

Din poetande jävel
med dina jävla formuleringar
och vackra uttryck som
tvingar sig på mig
och lindar in mig
- mitt hjärta
i skyddsplast
likt det vore
den ömtåligaste vas

Du, din skönskrivare
får mig att tro
att jag är den viktigaste
i hela vida världen
när du skriver kärlek
i min själ
och fyller mitt blod
med poetiska leenden
- du din jävel fick mig att le

Jag hatar hur du
kommer under huden på mig
med din ömma beröring
- du vidrör mitt allt

Jag hatar
att jag älskar dig,
och jag hatar
hur jag bara är en i mängden,
en stavelse i din poesi,
och likt en punkt i en bok
går jag obemärkt förbi


Men mest av allt
hatar jag
att jag inte vågar berätta
om min kärlek för dig




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 423 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-08-24 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Shit vad bra skrivet.
2012-07-10

  Citrusblomma
Du kommer typ ha 100 kommentarer från mig när du loggar in ;) skitbra! Jag blir alldeles glad av dina texter! kanon
2011-11-04

  ellenheiman
gillar gillar gillar!
2011-10-07

  Baystream
Gillar dessa skarpt.

Ska jag vara ärlig? ;)


Applåd.
2011-08-27

  TT
...ännu en stark text...mycket bra diktat med så jäkla mycket känslor som måste ut!!!
2011-08-24

  Gunnar Hilén VIP
Stort...mycket stort !
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna