Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
företaget hade anordnat fest som nästan ingen gick på...


Mess: Firmafest

\"Pinsammast av allt e Cindy,
den kinesiska personalaren
som går runt med ett supersmile
å säger att det är jättekul..\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 585 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-06 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahapp