Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi hade pratat om hur dum man va som inte kunde släppa taget om vissa karlar


Mess: Forskningen

\"Dum, jag har gått över till att
känna mig som en totalt
värdelös parasit
å född helt utan hjärna.
Funderar på å lämna över
mig själv till forskningen,
jag måste ju va ett unikum
i deras ögon.
Jobbar du nu eller?\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-01-06 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahapp