Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heterosexuell

När jag var sex till sju år gammal så började jag att utforska min kropp
som den Man jag nu är
För det var när jag stod där helt naken i badkaret och lekte lite med duschen som jag märkte att jag kunde få min lilla snopp
att växa och bli allt större
Och det utan några som helst besvär
Och det var ju riktigt kul och riktigt spännande då faktiskt, tyckte jag
Och med åren så vart jag helt plötsligt mycket intresserad av tjejer
Och då märkte jag att det emellan mina ben
bara hände en massa konstiga grejer
Och då förstod jag vad jag bara skulle ha min snopp till
mer än att kissa
Och då förstod jag även att jag hade funnit på min egen sexualitet
Och det var och är tjejer som jag bara tänder på
Tjejer och inget annat
Så med andra ord så är jag bara
Heterosexuell
Inget att bråka om såvitt jag förstår...

Ken Cassel
24/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-24 19:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men något att vara stolt över.
Vi har än så länge rätt att vara det.
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel