Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Friheten, bara den inte ersätts, likt Iran med dårar av reigiösa mastodont mått som faktiskt är värre än de mesta...


Heja friheten



Irak kom
Egypten kom
Tunisien kom
Libyen kommer så småningom

FRIHET FRIHET FRIHET



EN hejaramsa för friheten




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger
Publicerad 2011-08-24 21:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Vad är frihet?" (Di Leva)

Eftersom jag är en religiös dåre undviker jag politiken för att bespara massorna lidande.
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO