Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄPOPOPOPO



SÄPO stämplade Kamprad som nazist
Och?
Vad har inte alltid SÄPO gjort
För dumheter genom åren….

Jag tror de slår Kamprad
Med hästlängder
Nej förlåt med ”billyhyller”
Massor med ”billyhyller”..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger
Publicerad 2011-08-24 21:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om det nu var så att Kamprad tillhörde Nysvenska Rörelsen, så var han fascist. Inte nationalsocialist.'
Begreppsförvirringen är stor på detta område. Men det handlar faktiskt om två olika ideologier.
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO