Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade messat att jag var uttråkad


Mess: tjej 6

\"Som vän ska jag
ställa upp för dig!
Tror du lite tjej-6
hjälper lite?\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-01-06 15:22



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
hahaha

Skysst!
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

jahapp