Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt blir fel




OM lagens långa näsa
Kan man se och läsa
I de protokoll som är en roll
I ett rollspel mellan troll
Av olika typer
Dock är trollens art
Oftast blott och bart
Ett spel för ett galleri
Men det finns ingen rätt däri
För att tingsrätten oftast är fel
Spelar tydligen bara en roll för en del
En roll för alla
Där endast pengar och makt styr
Mens känslorna svalla…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger
Publicerad 2011-08-24 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO