Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgikickar



Cadillac 59
Eller Chevrolet IMPALA 1960
Med vingar….
VINGAR

Överdåd av lull lull
Och en massa onödigt skrot
Då var bilen som, värst
Eller som högst stående




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger
Publicerad 2011-08-25 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO