Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon fick tantpoäng...


Mess: Glöggfest

\"Ha ha... Vi va på
glöggfest igår.
D va trevligt iofs.
men nu kommer du dö av garv:
Jag skrev av ett kakrecept..!
Åh vilka goda kakor,
ska man mao int säga..\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-01-06 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahapp