Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskortdistans


Livet
Samhället
Människor går i kortdistans
Hela livet går i kortdistans

Även om man ”ska” eller i alla fall
Spara till pensionen
Pensionera sej
Då ska man ha kvar nåt
Att leva på

Men ingen verkar vilja leva till pensionen
I alla fall inte om de är under 50
Eller nåt
Då vill man aldrig fundera på
Eller ens planera för den tiden

Men alla vill ha ett långt liv
Men ingen vill bli gammal
Ingen ville ha det ”problemet”
BLI gammal
Bli pensionär…

Livs långdistans
Är inte intressant för dagens människor




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-31 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO