Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mess: möte

\"Shit va detta är tråkigt..
Å stolarna är obekväma..\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-01-06 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahapp