Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid havet doftar spår av livslust...



finner en skön
samhörighet
vid havet


inte så konstigt
jag är ju
en del av
det


fällt oräkneliga
tårar däri


o min trötthet
vilar i den mörka
tången
längs stranden



mitt jag
ryms i den
söndertrampade sanden



vågorna brusar
kastar sig vilt
likt mitt passionerade jag
en bra dag




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-25 15:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och djup "APPLÅD"
2011-08-26

  Gunnar Ideström
Vitfradgande vågsvall...
Vilken energi - verkligen något att identifiera sig med. Våga svalla!
2011-08-26

  ULJO
Fint skriftat om havet och dess förmåga att trollbinda själen.
2011-08-25

    Max Poisé
Alla har sitt ursprung från havet och du färgar detta oerhört vackert!
2011-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag är definitivt inte en del av havet, men jag älskar det.
2011-08-25

  TT
...en så fin men lite sorgsen text...sista stycket helt lysande; "likt mitt passionerade jag en bra dag "...gillar mycket!!!
2011-08-25

    Birgersdotter VIP
Så vackert skriven..tycker om
2011-08-25

    ej medlem längre
Fint att du kan lägga av dig din trötthet i tången . . .
2011-08-25

    ej medlem längre
Som havet är du...och som vinden...
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell