Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossad kärlek


Krossad kärlek
Krossad lust
Trampad på, respekt
Respektlöst
Sönderklöst
Som flickan som trampade på brödet
Kan det vara ödet
Att hennes pappa avled
Och hon led
Av hans dödsbesked
För kanske 30 år sedan
Nu lider andra men inte på samma sätt
Som död eller nåt
Ändå inte
Levande död
Eller död som levande




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-31 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO