Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så gick dagen


självdragarblues

så kom då den dagen
tornado kunnde springa
omkring på däck
bland korgar lådor
och krabbkupor

jag kunnde stå
upprätt vid självdragaren
och lyfyta in burarna
en efter en
kunnde gå över däcket
stadigt

fullständigt ointressant
att det småregnade
att det kom dimma ibland
vi trivdes
tornado åt korv
och filten i ruffen
sen spydde han
och ville ha mer korv

vi såg otseco
bortåt kaggen
Peter drog också idag
han fick en del konsumttionskrabba
våran fick bli råvara
klor och krabbmassa
vi hade sämre kvalite

åkte bort till fabriken
Ulrik har en ny kokning av klor
det godaste Tania har ätit
han blev glad av att höra
nu fick han några lådor till

det känns i kroppen
tornado ligger längst
in under sängen
blir svår att få ut
för kvällskissen
och jag behöver duscha
eländet tar aldrig slut




Fri vers av tom boreland
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-25 21:54

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
jag gillar verkligen att läsa om dina mödor och glädjeämnen
2011-08-26

  anits VIP
du skriver så fint om din vardag
du ger bilder åt mig som läser
2011-08-25

  Ingela Svenson VIP
och krabba är smaskens!
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland