Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att om helvetet finns


Jag tror
Att om helvetet finns
Så är det reserverat för de
Som drivit häxprocesser
Mot vanliga människor
Och de som försökt tvinga
Andra, tro som dom själva




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-25 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO