Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde jag hittat rätt


Jag trodde jag hittat rätt

Och det på alla sätt

Men nu när allt är så förfallt

Och jag tvättar den byk som du lämnat

Åt mej


Nu när döden kommer krypande

Så kläms allt så mjällt

Och om det man tidigare gnällt om

Verkar vara bara ”peanuts”

Allt är som tvättpulver i stormen…

Vem var du




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-25 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO