Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sålde sin kropp


Hon sålde sin kropp
Den var inte lika fin som förr
Inte lika ung
Inte lika lockande
Men hon bjöd ut den till ett annat klentel
Ett som inte var så nogräknad längre

Det var Åke, Curre, Svenne
Alla blev de inbjudna till statarlängorna
Hon skyllde på att hon var ur gängorna
Att hon varje dag satt och funderade vid vattnet
Över slutet, slutet
Sluten var hennes tankar och mun
I alla fall för ord

Öppet var det som ett draghål
Längre ner, ibland mer än en
Det finns namn på sådant
Men…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO