Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kom inte


Hon kom inte
Kom inte
Inte
Men när hundarna var
I fara så ordnade hon
Det direkt, inga problem
Hundliv
Hundkiv
Hund fördriv
Hyndans omsorg
Om




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger
Publicerad 2012-06-05 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO