Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte bry sej



Hon brydde sej inte tillräckligt
För att
Meddela saker
Som borde gjorts

Antogs ändå




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO