Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det visar sej vilka


Det visar sej vilka
Som är människor
Och vilka
Som är nåt annat

T o m med nåt så enkelt som att grilla
HAN tillät ingen att grilla mer
Än allt ”skulle va rött”
Enligt han så var det "rätt"
Och odiskutabelt…

”de ska inte grillas mer”
T o m där så var ”grillsatan” igång
Ondskan vid galler
Vill tvinga alla att göra som han tycker…

En riktig "grillhitler"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-29 18:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minns du Sopp-Hitler i "Seinfeld"?
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO