Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han lyssnar vid dörren


Han lyssnar vid dörren
För att höra
Om det han känner
Om vad hon göra och om det hon säger
Att hon inte gör
Är sant

Men han vet att man inte bör
Men dubbla budskap och besked
Kan göra även så den starke vild och vred
Gör sånt man normalt inte gör
Ovissheten förstör
Många kärlekar

Vissheten bekräftar och slår allt
Sen i spillror
Sorgen i tusenfalt
Av kåta och kärleksfulla viljor
Som strider…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2011-08-27 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO