Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud bevara mej från ballongkärlek


Hade hon inget att säga mej
Frågade jag
Nej tvärtom sa han
Tvärtom
Hon ville att du skulle höra
Så lite som möjligt

Det var dolkstöten
Som ett vasst föremål
Rätt in i hjärtat
Som om det var en ballong
Så exploderade det…


Gud bevara mej från ballongkärlek
Och de kvinnor som står för den…
Ballonger har ibland en korg med
Som om men skulle behövt nån mer
Metafor…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-26 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO