Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det dags att gå och sova

Bara släcka lamporna för klockan har blivit riktigt mycket
Nästan midnatt!!!
Ska åka och jobba imorgon bitti
Fredag
Så God natt!
Sweet dreams, till er alla!
För nu så måste jag tänka på refrängen och bara slänga mig på sängen
Bara slänga mig rätt in i drömmen
Och om jag lyckas att komma ihåg den imorgon bitti när jag vaknar, så lovar jag er alla
att jag för er alla ska berätta om den
Okej!
Men bara om ni själva vill?
Hi Hi
Hej så länge!

Ken Cassel
26/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-08-26 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel