Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad dom åt

Den lilla tystnaden
åt upp alla ljud

Den stora tystnaden
åt upp sig själv

Helgdagsrock
åt far

Söndagskjol
åt mor

Två par strumpor
åt lille lille bror

Internationalen
åt alla lycka bär




Fri vers av stenhur VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-26 06:02



Bookmark and Share


  Nanna X
applåd ÅT dig för ditt vridande på orden!
2011-09-02

  Gunnar Ideström
Ljudmättnad.
Det måste vara resultatet när den stora tystnaden åt upp sig själv. Du har beskrivit ljudets anti-materia! Snyggt forskat!
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP