Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev av gråt II

Sitter och funderar
Funderar och grubblar

Skriver ett brev till en vän
En vän så kär


Verkar försvunnen
Vad kan ha hänt


Förstod att hon led
Led och var ledsen

Förtvivlan och gråt
Gråt så stor hon förmedlat


Verkar försvunnen
Vad kan ha hänt


Funderar om det är något jag
Jag skulle kunna göra

Känner förtvivlan
Förtvivlan att hon är borta


Verkar försvunnen
Vad kan ha hänt


Lider med henne
Henne jag ömmar

Hoppas hon känner
Känner min famn så stor


Verkar försvunnen
Vad kan ha hänt




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-01-06 16:25



Bookmark and Share


  *Camilla*
Vacker
så vacker
även här känner jag igen mig
ur mina egna upplevelser
man känner sig ensam
orolig, utan att veta
vad som har hänt
rädslan växer inom en
och man känner sig
så liten, då ett brev
känns som ens enda lösning
och man hoppas på svar
ett ynka svar
som kan berätta att
man inte är ensam
att ens kära vän lever
att hon stannat kvar.

Vackert, Niklas
underbart
2007-05-09

  ia VIP
Rädslan när någon/något försvinner, när man inte kan göra något mer än att just hoppas.
Du delar med dig
och förtvivlan känns ända hit.
Men... någonstans finns alltid ett hopp.
2006-01-07

    Cajsa
Hoppas att ni finner varandra igen. Hoppas verkligen inte att något hänt!
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh