Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decenniers varande i mellanrummet

mellanrummet
gav
ingen

uppenbar
utveckling

kanske
sorgen
efter

om

jag
vågar
möta

den

gör mig lycklig




Fri vers av Bengt VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-26 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP