Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina texter som är extremt personliga


Ett ganska liv


släckte ljuset
men snälla
hörde du
de viskade
något snusk
jag var liten
fan lite rädd
jävligt förstörd
men ändå snygg
lite oberörd
förstår du
hur många
jävla konstiga tårar
som ser
dig
förstår du
vad jag
verkligen
försöker
jag som liten
vinkar
lyssnar
o du
jag faller
mot
ditt bröst




Fri vers av Marvin
Läst 123 gånger
Publicerad 2011-08-26 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin