Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min ledsamhet


vi mäter
jag upplever
en kopp te
ligg med mig
din doft
är helt fel
en sanning
en betraktelse
vi stönar
vi ber
riktar huvun
känner doften
av ljud
av fruktan
av älskelse
av ren
beljugenhet
sniffar
dess beundran
ren insikt
när djuret
inom dig
kommer riktigt
riva
sönder dig




Fri vers av Marvin
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-08-26 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin