Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt land


kastar frön
kysser dig
ett träd
jag vattnar
snälla glöm
så vackert underbart
en blind mans verkan
låt mig känna
hur vackert
underbart
livet
är




Fri vers av Marvin
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-26 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin