Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimmrande nätter .........

Sjunker ned i min kudde

Förväntansfullt så sluter jag mina blå

Ser sakta innåt

 

Nattens vila gör sej hemmastadd i min kropp

Rysningar av välbehag strömmar i genom

 

Åter en natt av äventyr

Nattliga resor

Oändlighetens obegränsade seglats genom rymden

Svävande framåt i evighetens tyngdlösa rytm

 

Skimmrande lämnar jag

Flyter i väg

Lysande vågor böljar mej fram genom natten

 

Seende blickar jag ut

Skådar långt

Längre än jag någonsin skådat

 

Fjärran existenser

Möten

Återseendet

Igenkännandet

 

Möjligheternas natt

Genom dimslöjornas florstunna skikt

Bryter jag ingenom

Likt ett Silverljusets Flaggskepp

brytande vågor

 

Dimensionernas seglats i natten

Oavbrutet varande i evigheten

Fyller min själ med tillfredställelse

Äventyren genom drömmarna

blir till verklighet

 

Skimmrande ljus flyter stilla runt min färd

Flyter in i mej

Följer mej

sakta tillbaka till min bädd

 

Skimmrande ljus lämnar spår av skimmer

i min blick

En gång skimmer

Alltid skimmrande




Fri vers av Anira
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-27 00:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
oändligvackert

tack
2011-08-27

    Birgersdotter VIP
Så skimrande vackra ord....
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira