Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget värt att överleva

Din existens
är obesvarad
oälskad och oönskad

din dröm om ett fall
tusen meter ner
bör uppfyllas
upplevas

det finns inget
inget kvar här
inget värt att
överleva

oälskad
oönskad




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-27 12:41



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Hur visste du det?

Den griper och håller.
2011-08-28

  Jay Emard
Ibland är bittra ord tunga,
och ett måste att få ut.
Som läsare kan jag inte låta bli
att hoppas att de där o:na och "inget"
snart kan tas bort, och bli en dikt om
att vara önskad. Och sånt kan ju
gå snabbare än man tror!
I vilket fall, man känner med skribenten,
det är bra skrivet; starkt.
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér