Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De nya resorna


De nya resorna
Är på inter net

Istället för charter resor
Blir det chatter resor

Den nya reseledaren
Är ”Internettan”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-28 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO