Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick upp i rök i mina försök


En mening jag hade
Ett ord
Gick upp i rök i mina försök
Att få dom ner
På pränt
Ett slags accident
Och orden pös ur
Lämnade en skur av besvikenhet kvar
En av dessa små svar
Från livet…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2011-08-28 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO