Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snikna COMHEM


Hata comhem
Under falska förespeglingar
Så försöker man ljuga på oss att man bara kan
Ha deras utbud via abonemang
De kallar det för ”TEKNISKA PROBLEM”
Medan DET ÄR COMHEMS SNIKENHET
Som är enda problemet
Därför tog dom bort det och kallar det för
”tekniska problem”

Vissa hyresrätter
Därhyresvärdarna sagt ifrån
Typ Gavlegårdarna
I form av sin styrka
Där finns inga ”tekniska problem”
Vilket är märkligt
Det enda är snikenheten hos
COMHEM
Som alltid ska snika åt sej, det sista
I ”COMHEM”:s unika

Eller ja tyvärr inte unika
Det är många som är snikna numer
Som inte nöjer sej med vanliga affärer
Man ska snika åt sej mer, numer
COMHEM ljuger för att tvinga folk skriva avtal
Och tvingas köpa deras ”dosor” för att se
Vissa program

Det är alltså endast COMHEM som skurit ner
Så ”ingen” ska kunna se utan att
Betala för abonmang, även om man inte vill
Ha allt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-28 00:34



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag var Comhem abonnent sedan fyra år, då det ringde en försäljare och ville att jag skulle teckna digital teve. Det skulle vara gratris. Efteråt kollade jag upp med en comhemchef, som sade att det inte var gratis. Efter det så sade jag upp alla mina abonnemang(Bredband, telefoni).
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO