Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så blev farhågorna verklighet

Din blick döljer

de timmar

du lever

utan mig

 

och när du 

är i mig

tätt intill

så leker oron

om din avfärd

med mina andetag

 

jag kvävs




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-28 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér