Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tid och otid



Så ta mej då
Ta mej och kyss mej
Med de kyssar som så förför
Som får en att gå igång
Som får pulsen att starta
Gå på högvarv



Låt mej dö lite i dina armar
Så viktigt känns det
Jag vill tillbringa tid
I ”döendet”
Med dej
Dö tid….
Lång tid
Dock passerar den alltför fort
Dö i otid
I dina armar…



Men alltid levande
Med dej….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-28 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO