Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar


Älskar
Älskar så djupt inne i mej så hjärtat
Nästan stannar, tar i alla fall ”paus”
En kärleks suck

Och så ytligt så mina händer tar tag
Tar grepp på din bakdel
Grabbatag
Och nyper åt…

Kysser din mun, din hals
Smeker din kropp
Och mina yttringar räcker ändå inte
Till för att visa vad jag känner




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-29 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO