Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fejkleg


Gynning säger att hon hade fejkleg
För att verkar äldre
I sin ungdom
Men hon hade nog inte bara sina leg
Som fejk
Kanske var de spända låren det mest äkta
Hon hade…
Allting verkar ha vart fejk
Man vore mer chockad om nåt
Vore äkta eller sant
Hos denna människa

Och inte är det hennes legs
Som är de mest kända fejken..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-30 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO